Tel: 031.9461, +40-212 520 046, +40-212 521 065 Email:: office@bestcourier.ro

 

Vrei sa te convingi de calitatea serviciilor noastre? Atunci, pune-ne la incercare!

Fie ca doresti sa expediezi un plic sau un colet, in Bucuresti, in tara sau oriunde in lume, tot ce trebuie sa faci este sa ne transmit comanda!

Pasul I

Suna la 021.252.00.46 sau trimite un mail pe office@bestcourier.ro cu toate informatiile necesare, iar noi vom trimite curierul la usa ta in cel mai scurt timp!

PASUL II

In cazul expedierii unui sau mai multor plicuri:

Asigura-te ca plicul este sigilat si ca ai toate datele destinatarului la indemana ( numele complet la destinatarului, adresa completa, numar de telefon). La sosirea curierului, acesta va completa nota de transport in 3 exemplare: unul pentru expeditor, unul pentru destinatar si unul pentru arhiva Best Courier.

In cazul expedierii unui sau mai multor colete:

Asigurati-va ca ati sigilat coletul, ca stiti dimensiunile corecte ale coletului si ca toate datele destinatarului sunt la indemana ( numele destinatarului, adresa complete, numar de telefon) La sosirea curierului, acesta va completa nota de transport in 3 exemplare: unul pentru expeditor, unul pentru destinatar si unul pentru arhiva Best Courier.

Calculul tarifului se face in functie de greutate sau volumetrie. Se va lua in considerare greutatea cea mai mare dintre cea reala si cea volumetrica, calculata astfel: lungime x latime x inaltime / 6000

Greutatea maxima acceptata pe fiecare colet este de 50 kg, ce depaseste aceasta greutate se considera cargo (tarife identice).

PASUL III

Pastreaza nota de transport pentru a-ti putea urmarii statusul expeditiei. In Bucuresti exeditia se poate realiza in doua ore de la preluare sau a doua zi. In national expeditia se va livra a doua zi.

Parteneri

Urmărire AWB (model vechi)

colaborari de succes vremea curs valutar

voucher codes