Tel: 031.9461, +40-212 520 046, +40-212 521 065 Email:: office@bestcourier.ro

 

Servicii

Serviciul BEST 24h LOCAL

Serviciul BEST 24 LOCAL presupune livrarea expeditiei īn termen de maxim 24 de ore din momentul preluarii īn zona Bucuresti si īn localitatile imediat īnvecinate .

Serviciul DOI SI UN SFERT

Serviciul Doi si un sfert garanteaza livrarea expeditiei īn Bucuresti īntr-un interval de timp īntre 45 minute - doua ore si un sfert si livrarea pe linia de centura sau īn localitatile īnvecinate liniei de centura intr-un interval de timp de 3 ore si un sfert

Serviciul BEST 24h NATIONAL

Folosind serviciul BEST 24h NATIONAL, veti beneficia de livrarea expeditiilor īn 24 de ore din momentul preluarii, oriunde īn tara, in orasele de resedinta si īn 48 de ore īn zonele exterioare lor.

Serviciul BEST INTERNATIONAL

Serviciul BEST INTERNATIONAL este deliminat īn 4 zone : U.E, ELVETIA, NON U.E., SUA/ CANADA si restul tarilor din intreaga lume. Taxele de transport nu cuprind taxe sau operatiuni vamale. Pentru formalitati vamale si import se va calcula o zi īn plus la timpul de tranzit. Timpul de tranzit este exprimat in zile lucratoare si are caracter orientativ. Un maxim de 3 zile lucratoare.

Best Courier NU aplica index de combustibil !

Parteneri

Urmărire AWB (model vechi)

colaborari de succes vremea curs valutar

voucher codes